Beste sportieveling,

Op woensdag 3 april 2019 organiseren LOKO en Apolloon in samenwerking met het Universitair Sportcentrum en de KU Leuven voor de vijfde keer een obstakelloop, genaamd “Survival of the Student”. Deze zal doorgaan op het Universitaire Sportcentrum en het kasteelpark Arenberg. Het parcours zal ongeveer 6,5 km zijn en je weg zal versperd worden door verschillende obstakels. Je kan je komen aanmelden en/of inschrijven vanaf 15u00. Supporters zijn ook meer dan welkom! Hieronder vind je de verdere informatie!

Durf jij de uitdaging aan?

Tot dan!

Het SotSteam

Hoeveel kost het om mee te doen aan dit geweldig evenement? 

KU Leuven student: 10 euro
Niet-KU Leuven student: 16 euro

Wat als ik mij verkeerd heb ingeschreven of wil uitschrijven?

Het is niet mogelijk om terug uit te schrijven of van wave te veranderen, kijk dus goed na of je de juiste wave hebt aangeklikt!

Wat moet je doen voor de start?

De aanmeldingen bevinden zich op het sportkot voor Gebouw De Nayer in de buurt van de start. Bij aanmelding ontvang je een starterspakket met T-shirt.
Studenten moeten bij de aanmelding hun studentenkaart laten zien. Niet-Studenten moeten zich ook geldig kunnen identificeren.

Kan ik mijn spullen ergens opbergen tijdens het evenement?

Natuurlijk kan dit! Er is een gratis vestiaire voorzien voor de deelnemers van Survival of the Student in de sporthal van gebouw de Nayer. Deze vestiaire is bereikbaar langs de buitentrap van gebouw de Nayer

Kan ik me ergens omkleden of douchen na het evenement?

Er zijn gescheiden kleedkamers en douches voorzien voor mannen en vrouwen. Dit zijn de buitenkleedkamers van gebouw de Nayer. Het is de bedoeling dat je je zich hier omkleed en niet in gebouw de Nayer zelf. Gebouw de Nayer zal enkel toegankelijk zijn voor personeel en sporters die niet deelnemen aan de Survival of the Student.

Hoe geraak ik er?

Fietsenparkings zijn toegankelijk aan het Gymnasium, de atletiekpiste en Alma.
Autoparkings in de buurt zijn de OHL-parking en de Bodart-parking.

Is er een bevoorrading voorzien?

Er zal halverwege het parcours drankbevoorrading zijn. Ook bij de finish wordt je voorzien van drank en een kleine versnapering.

Wat moet ik aandoen?

Voorzie sportieve kledij die vuil en nat mag worden. Opgelet: spikes en voetbalschoenen zijn verboden.

Zijn niet-lopers ook toegelaten?

Supporters zijn zeker welkom. Kom al je vrienden of je lief dus gerust aanmoedigen!

Aanmeldingen:

De aanmeldingen bevinden zich op het sportkot voor Gebouw De Nayer in de buurt van de start.
Bij aanmelding ontvangt u een starterspakket met T-shirt.
Je kan vanaf 14u00 aanmelden en inschrijven.

Kleedkamers + douches:

Er zijn gescheiden kleedkamers en douches voorzien voor mannen en vrouwen. Dit zijn de buitenkleedkamers van gebouw de Nayer. Het is de bedoeling dat u zich hier omkleed en niet in gebouw de Nayer zelf. Gebouw de Nayer zal enkel toegankelijk zijn voor personeel en sporters die niet deelnemen aan de Survival of the Student.

Vestiaire:

Er is een gratis vestiaire voorzien voor de deelnemers van Survival of the Student in de sporthal van gebouw de Nayer. Deze vestiaire is bereikbaar langs de buitenkant van gebouw de Nayer

Waves:

De eerste wave start om 16 uur. Tussen elke wave zitten 10 min dit wilt zeggen dat de tweede wave dan start om 16:10, derde om 16:20 enz. Dit tot de laatste wave, deze start om 19:10.

Mede mogelijk gemaakt door:

MPPPPPPP